Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

7η Γιορτή του παιδιού, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας


Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφλαδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, "Η Γιορτή του παιδιού " για το Εκκλησιαστικό έτος 2009-2010.  
Για 4.30 ολόκληρες ώρες,υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα, από 20 περίπτερα-δοκιμασίες παιχνιδιού για τα παιδιά που κερδίζουν στο τέλος, πλούσια δώρα και παράλληλα, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα, παρουσιάζουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Κουκλοθέατρο και θεατρικές παραστάσεις και πλούσιο (νηστίσιμο) κέρασμα για όλους, με μαλλί της γριάς, πόπ-κορν, γρανίτες, λουκουμάδες και αναψηκτικά για όλους τους παραβρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.
Όλα αυτά αν δεν τα ζήσει κανείς , δεν θα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο της εκδηλώσεως, γι αυτό μη λείψει κανείς.

                                                                                                   π. Αντώνιος Χρήστου


Υ.Γ. Να μη ξεχάσουν οι κατηχητές και οι κατηχήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως ότι την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ. θα είναι η τελική πρόβα και η διανομή των αρμοδιοτήτων στα περίπτερα. Όσοι άλλοι επιθυμούν να συμμετέχουν και  να προσφέρουν, είναι καλοδεχούμενοι. αρκεί να διαθέτουν όρεξη και αγάπη για τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή