Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΒΟΥΛΑΣ




Μεγάλη επιτυχία είχε η Εκδρομή της Νεανικής Συνάξεως Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, στην Πάρο και στην Αντίπαρο στις 5 έως 8 Ιουλίου 2010. Οι 13 συμμετέχοντες  σε 4 μέρες είχαν την ευκαιρία, να αλλάξουν περιβάλλον, να προσκυνήσουν πολλά προσκυνήματα του Νησιού, με κορυφαίο την Παναγία την Εκαντατοπυλιανή. 

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο και να πάρουμε την ευχή του, δίνοντάς μας και από μια μικρή ευλογία. Της Αγίας Κυριακής με εντολή και άδεια του Σεβασμιωτάτου λειτουργήσαμε στο προσκύνημα .
Επισκεφθήκαμε επίσης τον Άγιο Αρσένιο, την Ι.Μ. Λογγοβάρδας, την Ι. Μονή Χριστού Δάσους, την Ι.Μονή Αγίας Κυριακής Λεύκης κ.α.
Πήγαμε και στο περίφημο πάρκο με τις πεταλούδες, γευθήκαμε τοπικές γεύσεις και κάναμε μπάνιο στις ωραίες παραλίες της Πάρου και Αντιπάρου.
Δόξα να έχει ο Θεός γι αυτά που ζήσαμε αυτές τις 4 ημέρες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο. Καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή