Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ 2010-2011.



Την Δευτέρα 20/9/2010 και ώρα 5.30 τελέσθηκε ο Αγιασμός της Ενάρξεως των Μαθημάτων της Σχολής Αγιογραφίας του Ι. Ναού μας.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο π. Αντώνιος Χρήστου τόνισε την αξία της Αγιογραφίας στην Λατρευτική ζωή της Εκκλησίας και την πνευματική ωφέλεια των πιστών αλλά και των ίδιων των μαθητών που εντρυφούν σε αυτή την διακονία. Ευχαρίστησε την κ. Καλλιρόη Ροδίτη υπεύθυνη επί σειρά ετών για την διδασκαλία και λειτουργία της σχολής, αλλά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που αποφάσισαν να διδαχθούν στον Ιερό Ναό μας την Αγιογραφία.
Η κ. Ροδίτη με την σειρά της ευχαρίστησε για την εκτίμηση προς το πρόσωπό της των Ιερέων του Ναού που την έχουν εμπιστευθεί για σχεδόν 20 χρόνια αυτή την διδασκαλία και την ευθύνη της Σχολής καθώς και όλες τους μαθητές της που θα δουλέψουν και φέτος μαζί της. Στη συνέχεια ακολούθησε μικρό κέρασμα.
Τα μαθήματα θα τελούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας κάθε Δευτέρα 5.30 με 7.00 μ.μ. Μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν όταν έρθουν σε επαφή με την κ. Καλλιρόη Ροδίτη την Δευτέρα 27/9/2010 όπου ξεκινούν και επισήμως τα μαθήματα για την Εκκλησιαστική Χρονιά 2010-2011.
 
                                                                                           ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή