Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Εγκόλπιο ημερολόγιο του έτους 2011 μ.Χ. της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.



Κυκλοφόρησε το νέο εγκόλπιο Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, για το σωτήριο έτος 2011.
Είναι το 8ο   κατά σειρά Ημερολόγιο που κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη και είναι αφιερωμένο στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, τονίζει : « ότι η κρίση που  περνάμε δεν είναι τόσο οικονομική αλλά πνευματική. Εμείς οι πιστοί έχουμε το παρήγορο ότι την αντιμετωπίζουμε με βοηθό μας τον ίδιο τον Χριστό. Καλούμαστε να αναζητήσουμε το θέλημά Του στην ζωή μας, εξετάζοντας με ταπεινοφροσύνη και με μετάνοια την βιωτή μας.Μόνο τότε η έξοδος από την κρίση, τόσο την πνευματική όσο και την υλική  θα είναι ουσιαστική και σίγουρη».

Το ημερολόγιο περιέχει τον βίο του Αγίου Τρύφωνος καθώς και σύντομο ιστορικό του ομώνυμου Ιερού Ναού. Επίσης περιέχει πληροφορίες για την διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως και όλων των Ενοριών ειδικότερα. Ακόμα περιέχει ειδική αναφορά για το ποιοι ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως  πανηγυρίζουν κάθε μήνα και φυσικά ποιοι άγιοι εορτάζουν καθημερινά κ.α.
Το Ημερολόγιο το επιμελήθηκε και φέτος ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καβουρίου και Γραμματεύς της Ιεράς Μητροπόλεως π. Γεώργιος Αντζουλάτος και η επιλογή της ύλης έγινε από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Αρχ. π. Μιχαήλ Κανέλο και τον Συγγραφέα  κ. Γεώργιο Μαυρομμάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν  σ’  όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν το ποιμαντικό έργο της Εκκλησίας μας.

π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή