Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθής κύριος ο ομιλών, αλλά στερείται λίγο σοβαρότητος η ομιλία του κατά την ταπεινή μου άποψη. Ο Κύριος να μας λυπηθεί με άλλα λόγια.

π. Αντώνιος Χρήστου είπε...

Αδελφέ φαντάζομαι να μη σου ήταν συμπαθής τι θα έγραφες....! Με άλλα λόγια ας έγραφες ότι δεν συμφωνείς και οι χαρακτηρισμοί σου να μην ήταν τόσο εμπαθείς! Προσωπική άποψη βεβαίως !

Ελευθέριος είπε...

Πάτερ,
με όλο το σεβασμό και φόβο Θεού, αλλά, γιατί μου καταλογίζετε εμπάθεια, και μάλιστα μέσα από ένα ψυχρό σκριν;
Κρίνετε μέσα απ το κουτί τα αισθήματά μου;
Με ξέρετε μήπως προσωπικά;
Δεν είναι που λέω "κατά την ταπεινή μου άποψη" ;
Μήπως έκρινα το πρόσωπο, ή μάλλον τα λεγόμενα αυτού - για να θυμηθούμε και λίγο του ¨Αγιους Πατέρες της Εκκλησίας μας;

Κοιτάξτε αγαπητέ μου πάτερ, προσωπικά δεν έχω λόγο να μη πάρω πίσω, το ότι στερούνται σοβαρότητας τα λεγόμενα και να ζητήσω και ταπεινά συγγνώμη σε όλους.

Ωστόσο, σας θυμίζω κάτι που λογικά το ξέρετε καλύτερα απο μένα , πως λέχθηκε κι αυτό, ότι θα φθάσει η μέρα που θα προβάλλονται όλοι σα διδάσκαλοι και προφήτες κ.ο.κ.

Τέλος, διαβάστε σας παρακαλώ πολύ αν θέλετε κάτι.
Νομίζω σας αφορά, όπως και τον συμπαθή- και το εννοώ- κατά τα άλλα, κύριο.
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_2047.html

Ευλογείτε πάτερ.-

π. Αντώνιος Χρήστου είπε...

Αδελφέ Ελευθέριε (επιτέλους ξέρουμε κάτι πλέον για εσένα) δεν σας γνωρίζουμε γιατί πολύ απλά εσείς φροντίσατε να ήσασταν στην ανωνυμία και να καταθέτετε σχόλιο εκ του ασφαλούς χωρίς κάποιο στοιχείο για εσάς! Στν ορθοδοξία είμαστε πρόσωπα και αυτό δεν αλλάζει όσο ψυχρό και να είναι το σκριν...!

Η εμπάθεια ήταν για τους λόγους σας και όχι προς στο πρόσωπό σας και αυτό φαίνεται καθαρά ότι αναδιπλωθήκατε!
Επίσης άλλο ταπείνωσση και άλλη ταπεινολογία μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα, μίλησες για ταπεινή γνώμη αλλά δεν κατέθεσες κάτι επί της ουσίας δηλαδή περί κάρτας! Απλά σκοπός σας ήταν ο ομιλητής και μόνο και τα λεγόμενά του! Ο άνθρωπός είπε μια άποψη και δεύτερον το μόνο που τόνισε είναι να περιμένουμε την επίσημη εκκλησία να αποφανθεί! Αυτό ήταν το θέμα και γι αυτό το ανέρτησα! Αλλά ο σύγχρονος γεροντισμός που είναι πλήγή της Εκκλησίας αιώνες τώρα θίγεται από αυτό! Αλλά τον Πάπα κατηγορούμε αλλά ο κάθε γέροντας είναι πιο Πάπας από τον Πάπα.....στην πράξη και τους ακολουθούν με πιο ζήλο και οι οπαδοί τους...!

Δεχόμαστε τη συγνώμη σου και άλλη φορά ειδικά σε αυτό το blog να είσαι πιο προσεκτικός σε παρακαλώ σε ότι γράφεις και λες!

Ελευθέριος είπε...

Ουδέν σχόλιο.
Ο καθένας μας, ας πράξει κατά συνείδηση.
Ο Θεός ας φωτίσει τις καρδιές μας να δούμε καθαρά το θέλημά του. Αμήν

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή