Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα-Χειμερινές Διακοπές 2010!



Με την βοήθεια και την χάρη Του Θεού αξιωθήκαμε να εορτάσουμε και φέτος την γέννησή Του στη γη! Για πρώτη φορά αυτό το γεγονός συνδυάστηκε με το υπόλοιπο της αδείας μας και αυτό το έκανε ξεχωριστό!
Μετά την Θ.Λειτουργία  των Χριστουγέννων μεταβήκαμε   στη Ν.Κίο την ιδιαίτερη πατρίδα μας! Νοικιάσαμε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και μετά πήγαμε στο Ναύπλιο όπου παραθέσαμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στους οικείους μας, σε κατάστημα του παλαιού Ναυπλίου. Εκεί τους δώσαμε και τα δώρα που είχαμε ετοιμάσει  ως ενθύμιο!
Την άλλη μέρα λειτουργήσαμε στην Αγία Ειρήνη Ν. Κίου  ήταν πολύ συγκινητικό καθώς είδα πολλούς ενορίτες και συμπολίτες μας!  Τελέσαμε επίσης Αρτοκλασία για τα 20 χρόνια αποφοιτήσεώς μας από το Δημοτικό! Δυστυχώς  Προσήλθε το 1/3 δυστυχώς (από τους 30 οι 10) αλλά δεν πειράζει σημασία ήταν ότι ήταν η Δασκάλα μας κ. Αικατερίνη Καπράνου και την τιμήσαμε με ειδική πλακέτα! Μετά την Εκκλησία πήγαμε στο Δημοτικό και βγάλαμε φωτογραφίες και η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα!
Την άλλη μέρα του Αγίου Στεφάνου, λειτουργήσαμε στην Παναγία την Θεομάνα Ν.Κίου όπου είχε και αναμετάδοση από το ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.  Αφού τελέσαμε και Τρισάγιο στον Πατέρα μου και στον Πεθερό μου σε Ν. Κίο και Άργος αντίστοιχα αναχωρήσαμε για την Κυπαρισσία.
Την άλλη μέρα ξεκινήσαμε από την Κυπαρισσία το κάστρο και την παλαιά πόλη και αναχωρήσαμε για Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, Πήλο, Μεθώνη ,Κορώνη, Καλαμάτα και επιστροφή στην Κυπαρισσία.
Την επόμενη μέρα πήγαμε στην Ηλεία, στην Αρχαία Ολυμπία, τον Πύργο, Κατάκολο, Κουρούτα και επιστροφή στην Κυπαρισσία.
Την επόμενη μέρα αναχωρήσαμε για Μάνη, Αερόπολη, Σπήλαια Διρού, Γύθειο, Σπάρτη, Καλαμάτα και επιστροφή Κυπαρισσία
Και την τελευταία μέρα πήγαμε εντός της περιοχής της Κυπαρισσίας σε 1 μοναστήρι και σε ένα ησυχαστήριο και επιστρέψαμε στην βάση μας!

Δοξάζουμε τον Θεό που μας αξίωσε να ζήσουμε θαυμαστές στιγμές και να επισκεφθούμε μέρη που δεν είχαμε αξιωθεί έως τώρα!
Ας είναι καλή και ευλογημένη …η νέα Χρονιά που έρχεται! και του χρόνου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή