Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τέλεση Μνημοσύνου του Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Παύλου, για όλους του Νέους Κεκοιμημένους της Μητροπόλεως. Έναρξη Διενοριακών Πρωταθλημάτων.



  Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό μας (Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας). Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει, όπως κάθε χρόνο, το μνημόσυνο όλων των νέων ανθρώπων που έχουν κοιμηθεί (από 1 έως 40 ετών) όλα αυτά τα χρόνια στους πέντε δήμους της Μητροπολιτικής του Περιφερείας. Στη συνέχεια στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού θα προσφέρει καφέ στους συγγενείς των κεκοιμημένων και θα μιλήσει παρηγορητικώς, γιατί ως γνωστόν στις εορτές η απουσία προσφιλών προσώπων είναι πιο αισθητή…

 Στις 12.30 μ.μ. στο ίδιο Πνευματικό Κέντρο. Θα τελεσθεί ο Αγιασμός και θα προκηρυχτούν επίσημα τα Διενοριακά Πρωταθλήμα του Αθλητικού Οργανισμού «Άγιος Νέστωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως με συμμετοχή όλων των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος, Υπευθύνων Αθλητικών των Ενοριών και φυσικά των ίδιων των παιδιών-αθλητών. Κατά την εκδήλωση θα ομιλήσει ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας και παλαιός αθλητής στο βάδην και θα αναπτύξει κατάλληλο θέμα για τη σχέση του αθλητισμού με τον Χριστιανισμό.  
     Διπλή προσφορά και συμπαράσταση λοιπόν του Σεβασμιωτάτου προς την Νεολαία μας, τόσο για αυτά που βρίσκονται στη θριαβεύουσα Εκκλησία είτε αυτά που βρίσκονται στη στρατευομένη.

                              Εκ του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή