Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2011-2013 ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.



Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό  των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γλυφάδας την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ.,  παρουσία όλων των Κληρικών , των Εκκλησιαστικών Συμβούλων και των μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων των Ιερών Ναών  της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.
Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος  έκοψε την Βασιλόπιτας για το  έτος  2011. Στο τέλος της  Ακολουθίας ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά για τον Κλήρο και τον λαό της Θεοσώστου Μητροπόλεως που ποιμαίνει σχεδόν μία δεκαετία.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας                    π.  Αλέξιος ,ο οποίος ανέφερε την επιθυμία του Ποιμενάρχου για την πραγματοποίηση αυτής της   Εκδηλώσεως  που έγινε για πρώτη φορά. Ανέλυσε τα περί των κανονισμών που διέπουν την σωστἠ λειτουργία των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο για την  εισήγησή του.  Από την μεριά του ευχαρίστησε όλα τα παλαιά μέλη που διακόνησαν για τα Εκκλησιαστικά έτη 2008-2010. Καλωσόρισε τα νέα μέλη για τα έτη 2011-2013. Συνέστησε με την σειρά του να υπάρχει υπευθυνότητα, διαφάνεια,  καλή συνεργασία και όλοι να γνωρίσουν τα καθήκοντά τους και να τα τηρούν πιστά.
  Στο τέλος μοίρασε σε όλους το κομμάτι της Βασιλόπιτας και ένα επιστήθιο σταυρό. 

                                                    Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή