Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

AΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

    
Την Παρασκευή 4/2/2011 και ώρα 7.00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Αγιασμός επί τη ενάρξη των δωρεάν μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Ιερού Ναού μας.
    Παρακαλούνται όλοι οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές να προσέλθουν στη πρώτη συνάντηση, όπου ο Υπεύθυνος της Σχολής κ. Γεώργιος Ρουμπέσης, θα αναπτύξει το πλάνο των μαθημάτων της χρονιάς και γιατί είναι αναγκαίο η παρακολούθησή τους στις μέρες μας.
  Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν υπάρχει δυνατότητα ακόμα.
Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 18.30 για το τμήμα εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής και 19.15 για το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής και Χορωδίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας.. Η χορωδία που θα δημιουργηθεί, θα κοσμεί διάφορες φιλανθρωπικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού μας.
      Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο Γραφείο του Ι.Ναού, στο 210-8958128 και το email ierosnaos@koimhshvoulas.gr , είτε στον Υπεύθυνο της Σχολής κ. Γεώργιο Ρουμπέση στα τηλέφωνα 2109689623, 2108996411 και στο email groubesi@otenet.gr .

                                EK TOY ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή