Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Προσωπικότητες 2010» ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος και ο π. Γεώργιος Μεταλληνός



Ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος και ο π. Γεώργιος Μεταλληνός ήταν μεταξύ των βραβευθέντων στην εκδήλωση «Προσωπικότητες 2010», που διοργάνωσε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Corfu σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Στη  φετινή εκδήλωση  τιμήθηκαν προσωπικότητες που ξεχώρισαν το 2010 και είναι οι εξής: η υπουργός Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη, η εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου, ο Μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, ο Καθηγητής και πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ. Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος, ο Ιατρός και π. Πρόεδρος της ΚΟ.Δ. Ε. ΚΟ. ΜΕ. Π. κ. Νικόλαος Καρβουνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Τύπου κ. Τηλέμαχος Χητήρης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, η οργάνωση « Γιατροί του Κόσμου », ο Συγγραφέας, π. Υπουργός π. Βουλευτής και π. Δήμαρχος Πειραιά κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, η Ελληνικής καταγωγής Δήμαρχος του 5ου διαμερίσματος της Λυών, Αλεξάνδρα Πεσσόν,ο Προεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γιώργος Κασιμμάτης, ο Δημοσιογράφος - Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Κατσικάρης και η Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια κ. Αγγελική Νικολούλη.


Τα βραβεία  απένειμαν προσωπικότητες του Πολιτικού, Καλλιτεχνικού, Δημοσιογραφικού, Εκκλησιαστικού, Επιχειρηματικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πέρυσι είχαν τιμηθεί οι προσωπικότητες: ο Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Κέρκυρας-Παξών κ.κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Σωτήρης Μικάλεφ, ο Δήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Σ. κ. Βασίλης Κορκίδης, η οργάνωση «Η Κιβωτός του Κόσμου», ο Εφοπλιστής Νικόλαος Φράγκος, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Ν. κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης και η ΔΗ.ΚΕ.ΠΟ.Κ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή