Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εβδομάδα τιμής για τις Κατηχητικές Συνάξεις και τη μαθητιώσα Νεολαία της Ενορίας μας.




Σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεώς Γλυφάδας, το Σαββατοκύριακο  14/15 Μαΐου 2011, οι Κατηχητικές Συνάξεις ολοκληρώνονται, για το Εκκλησιαστικό έτος 2010-2011. Γι αυτό το λόγο η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας προγραμματίζει και σας προσκαλεί :

   Στις 13 Μαΐου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, προγραμματίζεται Εκδήλωσή-Λήξης με : Κουκλοθέατρο, Προβολή Εκκλησιαστικών κινουμένων ταινιών, παραδοσιακούς  χορούς, ζωντανή μουσική και τραγούδια, για τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. με την συμμετοχή των Ενοριών: Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας, Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, κυρίες από τον Άγιο Παντελεήμονα Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, διαφόρων εθελοντών και του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ».

   Στις 14 Μαΐου 2011 στις 10.30 π.μ. μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία, θα πραγματοποιηθεί ημερήσια Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ιερά Μονή Πεντέλης, για  τα παιδιά, όλων των τμημάτων των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας. Εκεί αφού προσκυνήσουμε το Καθολικό της Ιεράς Μονής, ξεναγηθούμε στο Συνεδριακό Κέντρο και στο Κρυφό Σχολειό, στη συνέχεια θα παίξουμε, θα φάμε τα φαγητά που έχουμε ετοιμάσει από το σπίτι και θα δώσουμε τα αναμνηστικά ενθύμια και δώρα για το Κατηχητικό έτος 2010-2011 στα παιδιά. Γύρω στις 4.30 μ.μ. υπολογίζεται η επιστροφή μας στην Ενορία μας.
    Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία γύρω στις 7.00 μ.μ. Ιερά Παράκληση της Παναγίας μας, εντολή  του Ποιμενάρχου μας, για πνευματική ενίσχυση, φώτιση και καλή επιτυχία προς την μαθητιώσα Νεολαία, τόσο για τις προαγωγικές εξετάσεις όλων των μαθητών και μαθητριών, όσο και για τις πανελλήνιες εξετάσεις των τελειοφοίτων του Λυκείου και υποψηφίων για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της τριτοβάθμιαιας Εκπαίδευσης. Παρακαλούμε μαθητές και γονείς να συμμετέχουν ενεργά στην «πανστρατιά» Προσευχής  Κλήρου και Λαού όλης της Ιεράς Μητροπόλεως.
                                                                       
                                                                             Εκ του Νεανικού Τομέα
                                                        του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή