Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  5/11/2011
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ


Σε απάντηση του αναληθούς σχόλιου της ηλεκτρονικής σελίδας www.skai.gr υπογραφόμενο από τον δημοσιογράφο κ. Δημήτριο Λάππα, το οποίο αναδημοσιεύουν πολλές σελίδες και blogs, είμαστε υποχρεωμένοι απαντήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος ευρίσκετο την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011, εις το Γραφείο του και εδέχετο επισκέψεις από το Ποίμνιό του, λαϊκούς και Κληρικούς για συζήτηση διαφόρων θεμάτων και προβλημάτων προς επίλυσή τους, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα, όπου  έφυγε κατάκοπος για το κελί του.
  Τώρα, πως ευρίσκετο συγχρόνως  ο εν λόγω Μητροπολίτης, στο Γραφείο του και σε ταφή του κεκοιμημένου στο νέο Κοιμητήριο; Θα θέλαμε  να μας δώσετε  απάντηση. Όταν κάποιος κάνει ρεπορτάζ είναι υποχρεωμένος να ερωτήσει και τις δύο πλευρές και αυτούς που δίνουν τις πληροφορίες και αυτόν που θίγεται. Έτσι υπαγορεύει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
 Λυπούμεθα πολύ που προσβάλλεται ένα πρόσωπο (που το κάθε πρόσωπο είναι εικόνα Θεού) και δη ο θεσμός του Επισκόπου με τέτοιες ανακρίβειες. Πιστεύουμε ότι ο Θεός γνωρίζει την αλήθεια και Εκείνος θα πράξει τα δέοντα. Η δημοσιογραφική συνείδηση επιβάλλει την ανασκευή των ανακριβειών, κατά το ανθρώπινον.
Ο Μητροπολίτης συγχωρεί τους συκοφάντες και προσεύχεται γι αυτούς.
                                           

                                                                      Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή