Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κοπή Βασιλόπιτας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλο.





Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 στις 12.15 μ.μ., στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, προσκεκλημένος του Διοικητού της Σχολής Ταξίαρχου κ. Γεώργιου Αρβανίτη. Τον Σεβασμιώτατο υπόδεχτηκε και συνόδευσε ο Στρατιωτικός Ιερέας της Σχολής Ευελπίδων, π. Ευάγγελος Λιάππης.

  Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής, συγκεντρώθηκε όλοι όσοι βρίσκονται και υπηρετούν το «φυτώριο» των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Διοικητής, οι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί, οι καθηγητές, το διοικητικό, στρατιωτικό και βοηθητικό προσωπικό και φυσικά οι Ευέλπιδες σπουδαστές, για να κόψουν την πίτα τους για τη νέα χρονιά.

Αφού ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ευχόμενος στο Διοικητή και τους Ευέλπιδες κάθε καλό για τη νέα χρονιά, να επιτευχθούν οι στόχοι της σχολής στο ακέραιο, αλλά να είναι κυρίως πνευματικά καρποφόρο για όλους.

Μετά την ολοκλήρωσε της Εκδηλώσεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος,  αναχώρησε για τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς του.  

π. Αντώνιος Χρήστου

Εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή