Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ευλογία και κοπή βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου.


Το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, παραβρέθηκε , ευλόγησε, έκοψε και μίλησε καταλλήλως, τις Βασιλόπιτες στις παρακάτω περιπτώσεις :

 Στις 23 Ιανουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, για τους Κληρικούς και το προσωπικό που υπηρετεί στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.   Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του οδηγού Πορφύριου Πλυτά, ο οποίος έλαβε και χρηματική ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.

   Στις 24 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» και ευλόγησε την βασιλόπιτα των παιδιών που πηγαίνουν και των Νηπιαγωγών που  εργάζονται εκεί.
Την ίδια μέρα στις 1.00 ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, βρέθηκε στο Καρδιολογικό Τμήμα του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας (που πρόσφατα ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε δωρεά του κ. Μαρτίνου) , συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Ιδρύματος, π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο και έκοψε την Βασιλόπιτα του Καρδιολογικού τμήματος, παρουσία του διευθυντού, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος.  







     Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν όλοι , υγεία σωματική και πνευματική, για να ανταποκριθούν στο καθήκον τους, σε αυτή τη δύσκολη όπως δείχνει χρονιά! Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι όταν έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό, όλες οι δυσκολίες μπορούν να αντιμετωπισθούν!
 




π. Αντώνιος Χρήστου



Εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή