Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου και ενημέρωση για άμεση διάθεση των κλινοσκεπασμάτων στη Μητρόπολή του.





  Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 μετά την Θεία Λειτουργία, σ’ όλους τους Ιερούς Ναούς της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. θα διαβαστεί νέα ευχαριστήρια επιστολή του Ποιμενάρχου της κ. Παύλου, αυτή τη φορά για την ανταπόκριση του κόσμου,  στο κάλεσμα του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού SKAI, στη συγκέντρωση ειδών ένδυσης, υπόδυσης και κλινοσκεπασμάτων, που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γλυφάδας.

  Η επιστολή του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου, εκτός από τις ευχαριστίες και τις ευλογίες του, για τα χιλιάδες τεμάχια ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων που συγκεντρώθηκαν, ενημερώνει ότι από τη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 και κάθε Τετάρτη 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ. θα διανέμονται από τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλο,  προς όλους τους εμπερίστατους αδελφούς μας  που έχουν πραγματικά ανάγκη!

        Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής :



                               Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

(π. Αντώνιος Χρήστου Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή