Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Οργανώνεται και ενισχύεται περισσότερο η Τράπεζα Τροφίμων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.




 Στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Βούλας , εδώ και ένα μήνα περίπου λειτουργεί Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων, με βασικά τρόφιμα μακράς λήξεως,  η οποία έχει θεραπεύσει ήδη τις ανάγκες, δεκάδων οικογενειών της Ενορίας, σε εβδομαδιαία βάση.

  Η βασική τροφοδότηση των τροφίμων, είναι από την ανταπόκριση του κόσμου της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, στην εκστρατεία του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού «SKAI» και στο Πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Υπάρχει επίσης και διατίθεται ρύζι, προϊόν και καρπός  συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. με τη Νομαρχία Αττικής, όπου ενισχύθηκαν όλες οι Ενορίες της Μητροπόλεως. Αξιοσημείωτο όμως εδώ και μία εβδομάδα (από τότε που έγινε γνωστή αυτή η δραστηριότητα της Ενορίας), ήδη αρκετοί Ενορίτες σπεύδουν και φέρνουν άμεσα, οι ίδιοι τρόφιμα, ενισχύοντας την ενοριακή προσπάθεια, κατά της καταπολέμησης της φτώχειας.

       Σήμερα μεταφέρθηκε και αξιοποιήθηκε και η πρώτη ντουλάπα της Ενοριακής Τράπεζας Τροφίμων (υποκαθιστώντας τα περισσότερα, μέχρι τώρα προσωρινά καλάθια) και ήδη γέμισε , για να ανταποκριθεί για την εβδομαδιαία διαμονή. Σκοπός και στόχος, είναι στο άμεσο μέλλον να αγοραστούν και άλλες ντουλάπες, ώστε και τα τρόφιμα να φυλάγονται καλύτερα και να ασφαλίζουν για να διασφαλίζονται οι ποσότητες στο ακέραιο , αλλά κυρίως να αυξηθούν τα είδη τροφίμων, η συχνότητα διανομής να γίνεται σε καθημερινή βάση, αλλά που να συγκεντρωθούν και να διατίθενται και  ρουχισμός αλλά και  είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής .

                       Εκ του Φιλανθρωπικού Τομέα του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή