Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οργανώνεται και ενισχύεται ακόμα περισσότερο η Τράπεζα Τροφίμων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.




 Στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Βούλας , εδώ και ένα μήνα περίπου λειτουργεί Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων, με βασικά τρόφιμα μακράς λήξεως,  η οποία έχει θεραπεύσει ήδη τις ανάγκες, δεκάδων οικογενειών της Ενορίας, σε εβδομαδιαία βάση.

  Η βασική τροφοδότηση των τροφίμων, είναι από την ανταπόκριση του κόσμου της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, στην εκστρατεία του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού «SKAI» και στο Πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Υπάρχει επίσης και διατίθεται ρύζι, προϊόν και καρπός  συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. με τη Νομαρχία Αττικής, όπου ενισχύθηκαν όλες οι Ενορίες της Μητροπόλεως. Αξιοσημείωτο όμως εδώ και μία εβδομάδα (από τότε που έγινε γνωστή αυτή η δραστηριότητα της Ενορίας), ήδη αρκετοί Ενορίτες σπεύδουν και φέρνουν άμεσα, οι ίδιοι τρόφιμα, ενισχύοντας την ενοριακή προσπάθεια, κατά της καταπολέμησης της φτώχειας.


       Προχθές μεταφέρθηκε και αξιοποιήθηκε  η πρώτη ντουλάπα της Ενοριακής Τράπεζας Τροφίμων (υποκαθιστώντας τα περισσότερα, μέχρι τώρα προσωρινά καλάθια) και ήδη γέμισε , για να ανταποκριθεί για την εβδομαδιαία διαμονή. Ενώ σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012,  ήρθαν και τρία μεγάλα ράφια τα οποία γέμισαν και αυτά!

Σκοπός και στόχος, είναι στο άμεσο μέλλον να αγοραστούν και άλλες ντουλάπες αλλά και ένα δύο ψυγεία , ώστε και τα τρόφιμα να φυλάγονται καλύτερα και να ασφαλίζουν για να διασφαλίζονται οι ποσότητες στο ακέραιο , αλλά κυρίως να αυξηθούν τα είδη τροφίμων, η συχνότητα διανομής να γίνεται σε καθημερινή βάση, αλλά που να συγκεντρωθούν και να διατίθενται και  ρουχισμός αλλά και  είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής .

Καλούμε, τους αγαπητούς Ενορίτες τους Ιερού Ναού, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν ανάγκη τροφίμων, να μη διστάσουν να κτυπήσουν την πόρτα του Γραφείου του Ναού, που με διακριτικότητα , θα λάβουν τρόφιμα πρώτης ανάγκης.

Επίσης καλούμε, όσους Ενορίτες και γενικότερα Χριστιανούς , θα ήθελαν να συνεισφέρουν, και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας τους, γίνεται σε δύο επίπεδα : α) Με την στήριξη και συνεισφορά στο πρόγραμμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , από τα καθιερωμένα super Market που συμμετέχουν ή  β) Με το έρθουν σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Φιλοπτώχου Ταμείου  του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου π. Αντώνιο Χρήστου (τηλ. Ιερού Ναού 210-8954.921), για να ενημερωθούν πως μπορούν να συμβάλλουν, από το υστέρημά τους . 



              Εκ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή