Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Επίσημη παραλαβή από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Κύκκου.




   Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 και ώρα  3.30 μ.μ. επίσημη αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης αποτελούμενη από τους : α) Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φειδόπουλο, Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γλυφάδας (εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου), β) π. Αντώνιο Χρήστου, Εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, γ) π. Ευάγγελο Σπανό, Εφημέριο Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης, δ) Ιεροδιάκονο π. Μάριο Χανόπουλο και ε) τον κ. Χρήστο Κολόσακα, Ιδιαίτερο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, μετέβηκαν σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο όπου συνάντησαν το αντίστοιχο επίσημο Κλιμάκιο της   Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας, της Εκκλησίας της Κύπρου με επικεφαλής του, τον Πανιερώτατο  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, (ως Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Ανθρωπιστικών Θεμάτων της Εκκλησίας της Κύπρου), συνοδευόμενος από προσοντούχους Κληρικούς και λαϊκούς από την Εκκλησία της Κύπρου.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που  παρελήφθηκε αποτελούνταν από 200 τσουβάλια των 5 κιλών από όσπρια και 370 κιβώτια των 12 κιλών από  ζυμαρικά, προς ενίσχυση των συσσίτιων της  Ιεράς  Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. καθώς και τις Τράπεζες Τροφίμων των Ενοριών.

Ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος μετέφερε στον Σεβασμιώτατο κ. Ησαΐα τους αδελφικούς ασπασμούς καθώς και τα αισθήματα ευγνομωσύνης προς τον Κυπριακό λαό, του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου καθώς επίσης και του κλήρου και λαού της τοπικής μας Εκκλησίας, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πραγματικά βρίσκουμε έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση από τον φιλάνθρωπο πιστό λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ησαΐας με τη σειρά του  ζήτησε από τον π. Γεώργιο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε, Β, Β  και Β. να μεταφέρουν και τους δικούς του αδελφικούς ασπασμούς προς τον Ποιμενάρχη τους κ. Παύλο. Ο Πανιερώτατος κ. Ησαίας έκφρασε επίσης την ικανοποίησή του τόσο για την ανταπόκριση της τοπικής Εκκλησίας που ποιμένει μαζί με το ποίμνιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κύκκου κ. Νικηφόρου, όσο κυρίως που μπόρεσαν και αυτοί να συνδράμουν με αυτή τη σημαντική βοήθεια..σε ανακούφιση του ελληνικού λαού των Νοτίων Προαστίων, στη δοκιμασία του αυτή.

π. Αντώνιος Χρήστου

Εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή