Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Προσφορά αγάπης από Συνεργασία Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. και Εθνικής Αλληλεγγύης για πάνω από 60 Οικογένειες.




  Την Μ. Τετάρτη το πρωί ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος, βρέθηκε στις κεντρικές αποθήκες της Εθνικής Αλληλεγγύης (Γούναρη 229 Άνω Γλυφάδα)  καθώς σε Συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, έδωσα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε πάνω από 60 οικογένειες, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

  Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε ο ίδιος προσωπικά τα δέματα σε αρκετές οικογένειες ευχόμενος Καλή Ανάσταση!  Φεύγοντας για την Ιερά Μητρόπολη ο Μητροπολίτης κ. Παύλος,  ευχαρίστησε θερμά την  Υπεύθυνο κ. Χριστίνα Σιδέρη και τους συνεργάτες της στην Εθνική Αλληλεγγύη, για την πρωτοβουλία και την καλή συνεργασία τους, με το να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Ιερά Μητρόπολη και να απαλύνουν όσο το δυνατόν την φτώχια που έχουν περιέλθει οι άνθρωποι, ιδιαίτερα στις μέρες μας.



 Π. Αντώνιος Χρήστου

Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή