Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Το συγκινητικό χαρτάκι υπερ Αναπαύσεως μίας ευσεβούς γιαγιάς...

 Χρόνια πολλά και ευλογημένα αδέλφια μου καλά!! Σήμερα στη Θ. Λειτουργία επί τη Εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας μας, μέσα στα ονόματα που μνημονεύσαμε..υπήρχε και αυτό το χαρτάκι το οποίο σας κοινοποιώ...που δείχνει την ευσέβεια προς το πρόσωπο της Παναγίας μας, αυτής της απλής πονεμένης γιαγιάς που έχασε το εγγονάκι της 4 ετών πριν δύο μήνες.... Τα σχόλια δικά σας...
                                                                                                 π. Αντώνιος
3 σχόλια:

Πάτερ μου , συγνώμη για την υπόδειξη , αλλά η ευσεβής είναι επίθετο και κλίνεται , η δε γενική είναι ευσεβούς , επομένως ο τίτλος της ανάρτησης σας πρέπει να είναι :
Το συγκινητικό χαρτάκι υπερ Αναπαύσεως μίας ευσεβούς γιαγιάς
(Μην ξεχάσουμε και τα απλά ελληνικά), Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη υπόδειξή σας! Διορθώθηκε άμεσα!! Χρόνια πολλά!

ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΩΣΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΛΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΓΙΟΥ??
ΚΑΙ ΕΠΙΕΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ==ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ