Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τελέσθηκε πανηγυρικά η Εορτή του  Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β., όπου πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Κοιμητηριακός Ναός, του νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας.

   Την Παραμονή της Εορτής, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Στο Θείο Λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε τόσο στο πρόσωπο της Παναγίας μας, όσο και για τις εξελίξεις και τις ενέργειες για το θέμα του νέου Κοιμητηρίου. Τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποιμενάρχης μας, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να χωροθετηθεί και να νομιμοποιηθεί το νέο Κοιμητήριο και αναμένει από τους αρμοδίους της Ελληνικής πολιτείας να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στο τέλος του λόγου του, ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε όλους κληρικούς και λαϊκούς, που με την παρουσία τους και προσευχή τους εδώ, δηλώνουν με το καλύτερο και ειρηνικότερο τρόπο, την στήριξή τους για το πάγιο και δίκαιο αίτημα, της τοπικής κοινωνίας.

   Ανήμερα της Εορτής, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ιερούργησε ο Μητροπολίτης μας στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και  κήρυξε. Στο τέλος και των δυο ακολουθιών, μοιράστηκε από τον Ἐπίσκοπό μας, ο ευλογημένος Άρτος και ένα εικονάκι της Παναγίας προς όλους.

                                                         Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή