Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ(ΦΩΤΟ)


ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ(ΦΩΤΟ)

_DSC2760_edit1

   Την Πέμπτη της Αποκρέω, 7 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού,  Κοινή Νεανική Σύναξη και δείπνο 170 περίπου νέων, τριών Νεανικών Συντροφιών των Ενοριών : α)  Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, β) Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β γ) Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  Βύρωνος της Ι.Μ. Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού καθώς και πολλών μελών Νεανικών Συνάξεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ομόρων Μητροπόλεων.

   Στο χαιρετισμό του,  ο Υπεύθυνος Νεότητος της Ενορίας που μας φιλοξένησε, π. Γεώργιος Χριστοδούλου, καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες  και υπενθύμισε ότι πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση  για τρίτη συνεχόμενη φορά και εξήγησε τους λόγους αυτής της πρωτοβουλίας, κυρίως για να θυμηθούμε και να αναβιώσουμε έστω και προσωρινά τις ¨Αγάπες¨ των πρώτων Χριστιανών. Ο π. Γεώργιος κλείνοντας είπε ότι πρέπει να δοξολογούμε το Θεό που έχουμε φαγητό γιατί στον ίδιο χώρο η Ενορία προσφέρει καθημερινά 170 μερίδες φαγητού σε  συνανθρώπους μας που το στερούνται. Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο μαγείρεμα, ψήσιμο και σερβίρισμα του δείπνου καθώς και τον π. Χριστόδουλο Κλαδίτη, υπεύθυνο του φιλοπτώχου της ενορίας.
_DSC2708_edit_11

   Ο π. Νεκτάριος Κουτρουμάνης, υπεύθυνος της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος ευλόγησε την κοινή υλική τράπεζα, η οποία ετοιμάσθηκε από τους νέους του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού και ευχήθηκε καλή όρεξη.
Κατά την ώρα του φαγητού προβλήθηκε βίντεο με τις ομορφιές της πατρίδος μας.
P15500451

   Στο τέλος ο π. Αντώνιος Χρήστου, ο Υπεύθυνος της Νεανικής Συνάξεως Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαιτέρως αυτούς που κοπίασαν και μας φιλοξένησαν. Τόνισε ότι περιμένει να έρθει το καλοκαίρι για να πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη εαρινή εκδήλωση. Τέλος  ευχήθηκε να έχουμε όλοι ένα κατανυκτικό τριώδιο και συνανάσταση με τον Χριστό μας, αποβάλλοντας όσο το δυνατόν τα πάθη και τις αμαρτίες μας.


Εκ των Νεανικών Συνάξεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή