Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Mε έντονη πατριωτική χροιά η Προσκυνηματική Εκδρομή σε Ιερές Μονές της Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως, του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.




Με την ευλογία, του Σεβασμιωτάτου  Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, το Φιλόπτωχο του  Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργάνωσε την 5η του προσκυνηματική εκδρομή του, για το Εκκλησιαστικό Έτος 2012-2013, τη Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013.

 Στο απόηχο της Εορτής του Ευαγγελισμού αλλά και της Εθνικής μας Εορτής για την επανάσταση του 1821, δεν θα μπορούσε να υπάρχει από τα μέρη της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως .  Αξιωθήκαμε να προσκυνήσουμε τις Ιερές Μονές  : α) Γενέσεως Θεοτόκου Αιμυαλών και β) Μακρυσίου Μεγαλουπόλεως.
 Εκτός από τα προσκυνήματα, είχαμε επίσης την ευκαιρία, να επισκεφθούμε το Μουσείο Υδροκίνησης -Μπαρουτόμυλο Δημητσάνας,  

καθώς και το σπίτι το οποίο έχει μετατραπεί σε Κειμηλιαρχείο του Αγίου Γρηγορίου του  Ε΄. 

Στη Δημητσάνα είχαμε ελεύθερό χρόνο για  φαγητό.

  Νωρίς το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Στο ύψος του κόμβου της Στέρνας, στα όρια του Νομού και της Μητροπόλεως Αργολίδος, τελέσαμε Τρισάγιο στο Λεωφορείο για το Μακαριστό πλέον Ποιμενάρχης κυρό Ιάκωβο, του οποίου λόγω της προγραμματισμένης εκδρομής δεν μπορέσουμε να συμμετέχουμε στην Εξόδιο Ακολουθία του.  

 Στις 7.10 επιστρέψαμε στην Ενορία μας



Εκ του  Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή