Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πανήγυρις του Ευαγγελισμού στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ).



batop
ROMFEA.GR | Με αγιορειτική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Μεγίστη Βατοπαίδιου.
Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ενώ παρέστη και ο Ηγούμενος της Ι.,Μονής Χιλανδαρίου Γέροντας Μεθόδιος, ο οποίος σύμφωνα με την 800ετή παράδοση παρευρίσκεται κάθε χρόνο στην πανύγηρη της Ιεράς Μονής.
Κατά τη πανήγυρι έψαλλαν στον δεξιό χορό ο π. Στέφανος των Δανιηλαίων, μαζί με τον π. Θωμά και τον π. Φίλιππο από τους Θωμάδες, τον π. Σπυρίδωνα των Γερασιμαίων, ενώ στον αριστερό χορό έψαλλαν ο π. Αντίπας του Κελλίου της Αγίας Άννης και οι πατέρες από το Κελλί του Αγίου Νικολάου των Τυπογράφων από τις Καρυές.
Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, ενώ συγχοροστάτησε ο εξ Ουκρανίας Επίσκοπος Λβοβ κ. Φιλάρετος.
Τέλος να αναφερθεί ότι στην Θεία Λειτουργία παρέστη και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αρίστος Κασμίρογλου, καθώς και οι Καθηγούμενοι Ξενοφώντος Αλέξιος και Παντοκράτος Γαβριήλ.
Φωτο: Pemptousia.gr
0-bat1
bat10
bato1
0-bat5
0-bat6
bat1
bat2
bat3
bat6
0-bat
0-bat2
0-bat3
bat7
bat8
bat9
0-batt1
0-bat4
bat4
bat5
0-battt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή