Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Λιτή αλλά γεμάτο αναμνήσεις η Εορτή Λήξεως των Κατηχητικών Συνάξεων ΚΑΑΠ Βούλας, για το Εκκλησιαστικό έτος 2012-2013.


  Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Εορτή Λήξεως των Κατηχητικών Συνάξεων των παιδιών του Ιδρύματος ΚΑΑΠ Βούλας.

   Οι καλές καιρικές συνθήκες, ήταν ιδανικές ώστε να προσέλθουν  οι εθελοντές, το προσωπικό του ιδρύματος και κυρίως τα ίδια τα παιδιά, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος, όπου πραγματοποιήθηκε η λιτή αλλά γεμάτο κέφι εκδήλωση.

Ο π. Αντώνιος Χρήστου, υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, στην αρχή καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους (παιδιά, εθελοντές, προσωπικό, την Πρόεδρο  κ. Ψιλάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΠΙΚΠΑ, για την προσφορά του κεράσματος, καθώς και την Διοίκηση του Ιδρύματος για τη παραχώρηση της αίθουσας), για την συμβολή τους στο έργο της Εκκλησίας,  τόσο κατά την σημερινή Εορτή Λήξης αλλά και γενικότερα όλη την Κατηχητική χρονιά 2012-2013.

   Στη συνέχεια ψάλθηκε από όλους το Χριστός Ανέστη και προβλήθηκε το παρακάτω Βίντεο, το οποίο είχε σε περίληψη από στιγμές από όλη τη κατηχητική χρονιά και όχι μόνο, από την Εκκλησιαστική ζωή μας στο Ίδρυμα.

     Όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα καθώς αναγνώριζαν τους εαυτούς τους μέσα από το βίντεο και χειροκροτούσαν, ενώ αρκετά σηκώθηκαν για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην οθόνη!

   Μετά το  τέλος της προβολής του βίντεο,  προσφέρθηκε στα παιδιά τα αναμνηστικά τους, με βάση την ηλικία τους προσφορά του Ιερέως του Ιδρύματος και κέρασμα ευγενική χορηγία του Συλλόγου Φίλοι του ΠΙΚΠΑ.

 Μετά το κέρασμα και την ολοκλήρωση της Εκδηλώσεως, τα παιδιά χαρούμενα επέστρεψαν με το ειδικό λεωφορείο,  πίσω στους θαλάμους τους, χάρις την συμβολή του προσωπικού και τους νοσηλευτές του Ιδρύματος. 

           

 Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή