Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο "Άγιος της πολιτικής" στη Βουλιαγμένη .





           Την Τετάρτη 22 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε.Β.Β.Β. και σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η παρουσίαση του βιβλίου  "Ἰωάννης Καποδίστριας, ὁ Ἅγιος τῆς Πολιτικῆς ", στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

          Στην Εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό, ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Μπουντούρης καί ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Σπυράγγελος Πανάς, ο οποίος τίμησε με σχετική πλακέτα τον συγγραφέα.

          Ο συγγραφέας κ. Ιωάννης Κορνιλάκης στην εκτενή ομιλία του προς το πολυπληθές ακροατήριο, κατέστησε σαφές, ότι ο τόμος περιέχει ανέκδοτες μέχρι τώρα σημαντικές επιστολές του Καποδίστρια, που κάνουν το έργο να ξεχωρίζει ανάμεσα στα δεκάδες βιβλία και στις εκατοντάδες σχετικές μελέτες.  

                                             Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
         


          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή