Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Εαρινή Συνάντηση Νεανικών Συνάξεων.




   Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι της Βουλιαγμένης, η Εαρινή Συνάντηση των Νεανικών Συνάξεων Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού, Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, ενώ φέτος για πρώτη φορά, συμμετείχε και η Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βύρωνος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η  παραλία του Μικρού Καβουρίου παραχωρήθηκε για την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης, από τον Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Σπυράγγελο Πανά με μεγάλη προθυμία.


   Στην αρχή τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου.  Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των Νεανικών Συνάξεων: ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, ο π. Νεκτάριος Κουτρουμάνης και ο π. Αντώνιος Χρήστου καλωσόρισαν όλα τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση.

 Η αλληλογνωριμία, η ψυχαγωγία σε ευπρεπή πλαίσια, και η ενότητα με τον Χριστό και μεταξύ των συμμετεχόντων, ήταν εμφανή και στη 4η Εαρινή Συνάντηση, ώστε οι στόχοι των  συνδιοργανωτών Κληρικών επιτεύχθηκαν απόλυτα . 

  Η συνάντηση κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, με μουσική δίπλα στη παραλία και γύρω από τη φωτιά, με άφθονο φαγητό  και αναψυκτικά και πέρασαν όλοι μια ευχάριστη και ωφέλιμη βραδιά.




                     Εκ των Νεανικών Συνάξεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή