Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στιγμές από το ποιμαντικό πρόγραμμα του Ποιμενάρχου μας.



Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας βρέθηκε :


Α) Το απόγευμα στις 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, όπου άκουσε την ομιλία του καθηγητή κ. Σκαλτσή με θέμα : «Ο προαιώνιος Λόγος».

Β) Στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ στην Παραλία της Βούλας στη Μουσική Εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο  Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και το 1ο Γυμνάσιο Βούλας,   με  τίτλο “Τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο”. 

Η εκδήλωση, που θα μπορούσε να δώσει την έμπνευση και για ανάλογες εκδηλώσεις από άλλα σχολεία, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, για το Ίδρυμα ΚΑΑΠΑΑ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

          Στο τέλος των εκδηλώσεων, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον ομιλητή,  όσο και στα παιδιά, τους καθηγητές και τους γονείς τους, για την άρτια μουσικά εκδήλωση.
            


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή