Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέοι πρωτοπρεσβύτεροι, στην Ι.Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.



Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος  ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Δίλοφο Βάρης. Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας,  σε κλίμα συγκίνησης, ο Μητροπολίτης  μας, ετέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία  του διακόνου  π. Νικoλάου Καββαδία.
Ο Νεοχειροτονούμενος, ο οποίος είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής, της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και σπουδαστής στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Metropolitan University of London, θα τοποθετηθεί, όπως ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος,  ως Εφημέριος στον Ι. Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Διλόφου Βάρης.
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας,  ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε πρωτοπρεσβύτερο, τόσο τον προϊστάμενο του ιερού ναού π. Βάϊο Μπαλτά, όσο και τον π. Νικόλαο Καββαδία.

Ο Ποιμενάρχης μας ανακοίνωσε προς το εκκλησίασμα, ότι ο ναός των Αγίων Αποστόλων ο οποίος σήμερα λειτουργεί στο υπόγειο, κάτω από τον ημιτελή νέο ναό, θα αφιερωθεί στη μνήμη του Οσίου Εφραίμ ∙ επίσης, ότι ο μεγάλος ευεργέτης, επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Μαρτίνος θα αναλάβει την ολοκλήρωση του ημιτελούς ναού. Η ανακοίνωση αυτή έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό.
Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο νέος Ιερεύς μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε τις ευχές των πιστών.  

                                        

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή