Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η Εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.



   Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τελέσθηκε πανηγυρικά η Εορτή του  Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β., όπου πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Κοιμητηριακός Ναός, του νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας.


   Την Παραμονή της Εορτής, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013, στον Πανηγυρικό Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος με τη συμμετοχή αρκετών κληρικών και πλήθους κόσμου. Στο Θείο Λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε  στο πρόσωπο της Παναγίας μας και στην πνευματική αξία της συγκεκριμένης εορτής. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος μοίρασε σε όλους τον ευλογημένο Άρτο. 
   Ανήμερα της Εορτής, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής της πόλεως και πλήθους κόσμου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Εφημέριος του Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Λαζαρίδης, ο οποίος μίλησε για τη χαρά που έφερε στους άγιους προπάτορες και σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος η έλευση της Παναγίας μας, η οποία καταξιώθηκε να γίνει Θεοτόκος,  μητέρα του Σωτήρος μας Χριστού.
                                                        
                                  Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή