Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Τελέσθηκε ο Αγιασμός των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας


 Την Κυριακή της Παραβολής του Σπορέως, 13 Οκτωβρίου 2013, στο τέλος της  Θ. Λειτουργίας πριν την απόλυση και την διανομή του Αντιδώρου, τελέσθηκε ο Αγιασμός από τους Ιερείς του Ναού, για την Έναρξη των Κατηχητικών  Μαθημάτων των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Βούλας με τη συμμετοχή αρκετών παιδιών αλλά και όλου του Εκκλησιάσματος.

  Πριν το δι΄ ευχών, ο Υπεύθυνος Νεότητος του Ιερού Ναού π. Αντώνιος Χρήστου, ομίλησε για την Παραβολή του Σπορέως, συνδέοντας την με τη λειτουργία και τον σκοπό των Κατηχητικών Συνάξεων

  Μετά την τέλεση του Αγιασμού, και την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους πέρασαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού και έφαγαν πρωινό που είχε παραθέσει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού και οι Κατηχητές.

  Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Νεότητος του Ιερού Ναού π. Αντώνιος Χρήστου, καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά και επίστησε τη προσοχή σε μερικά πρακτικά ζητήματα.

   Μετά την αποχώρηση των παιδιών και των γονέων τους ακολούθησε μικρή σύσκεψη με εκτενή συζήτηση των Κατηχητών με τον Ιερέα Νεότητος για να επιλυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να είναι ανθρωπίνως όσο το δυνατόν καλύτερη η κατηχητική διακονία τους  στη φετινή κατηχητική χρονιά.


                                      Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού