Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εσπερινό προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Γοργοεπηκόου Μάντρας Αττικής.


  Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, δια του Φιλοπτώχου Ταμείου του, διοργάνωσε την 2η  προσκυνηματική εκδρομή του,  για το Εκκλησιαστικό Έτος 2013-2014, τη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, με προορισμό την Ι.Μ. Παναγίας  Γοργοεπήκοου Μάντρας Αττικής. 

   Οι 53 συμμετέχοντες στην Εκδρομή, προσκυνήσαμε τη θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας, ξεναγηθήκαμε στους υπόλοιπους ιερούς χώρους της Ιεράς Μονής, συμμετείχαμε στην  Ακολουθία του Εσπερινού και τελέσαμε  Αρτοκλασία, υπέρ Υγείας όλων των συμμετεχόντων στην Εκδρομή.

          Στις 6.30 μ.μ. το βράδυ αναχωρήσαμε για την Ενορία μας και στις 7.40 μ.μ. φτάσαμε στο Ναό μας,  όλοι  ευχαριστημένοι γι’ αυτή τη σύντομη αλλά τόσο ουσιαστική πνευματική απόδραση.

   Η επόμενη προσκυνηματική Εκδρομή της Ενορίας μας, θα γίνει σις 28 Νοεμβρίου 2013, με προορισμό τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στο Προκόπι Ευβοίας και τον Όσιο Δαβίδ Ευβοίας, όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, ύστερα από σχετική ψηφοφορία των ίδιων Ενοριτών, για τα μέρη που επέλεξαν  οι ίδιοι να επισκεφθούμε φέτος. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.


                         Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή