Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

ελληνικη  δημοκρατια

ΙΕΡΑ   ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ    ΓΛΥΦΑΔΑΣ,
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,  ΒΟΥΛΑΣ,  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΒΑΡΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟC  OΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ»

                                                                                   

    

DEΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


                Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος και ο Αθλητικός Οργανισμός της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών), τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων και το STAR FOOTBALL CLUB,  διοργανώνoυν μεγάλο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των Ομάδων του Π.Σ.Α.Π. (Διεθνείς Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και Πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004). και της UNESCO-STARFC (στην οποία συμμετέχουν γνωστοί Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές και γνωστοί Καλλιτέχνες), προκειμένου να ενισχυθεί το σημαντικό Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.
           Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 4:00 μ.μ., στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του STAR  FOOTBALL CLUB, Αλκυονίδων 4 , Ά Πλαζ Βούλας.   Πριν και μετά τον αγώνα, θα υπάρξουν σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις (μικρής διάρκειας αγώνες μικρών παιδιών της Μητροπόλεως καθώς και δύο ομάδων γυναικών) και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (λειτουργία περιπτέρων με ενημέρωση της δράσης των διοργανωτών, εικαστική αθλητική έκθεση της Unesco και άλλων καλλιτεχνών, παραδοσιακοί χοροί από συλλόγους διαφόρων διαμερισμάτων της Ελλάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως κ.α.)          
    Σας παρακαλούμε όπως μας βοηθήσετε για την προβολή του σημαντικού αυτού γεγονότος και τη κάλυψη αυτού την ημέρα της διεξαγωγής του, όπου αναμένεται να τη παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.

Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή