Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Νέα Ανακοίνωση για την Ενοριακή Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ
________

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ  ΒΟΥΛΑΣ
Ανακοίνωση Ε.Φ.Τ.

   Διοργανώνεται και φέτος «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας από σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2013.

   Ο Σκοπός της προσπάθειας  είναι να ενισχυθεί το Ενοριακό αλλά και το Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο της Μητροπόλεώς μας, αφού για απόδειξη θα λαμβάνονται κουπόνια του Εράνου Αγάπης.

   Όσοι επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα βρουν στολίδια, κεριά, δώρα, διακοσμητικά, χειροποίητα και παραδοσιακά γλυκά, λευκά είδη, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, παιχνίδια όλα προσφορά Ενοριτών μας. Όσοι θέλουν να προσφέρουν και άλλα μπορούν και προλαβαίνουν να το κάνουν μέχρι και την ολοκλήρωση της Αγοράς.

  Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Ενοριακής Αγοράς θα είναι:
Κυριακή 1/12 από τις 10.30 π.μ. έως 12.00 μ.μ.
Δευτέρα 2/12 έως Παρασκευή 6/12 το απόγευμα 5.30 μ.μ. με 7.00 μ.μ.
Σάββατο 7/12 από τις 9.30 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

και τη Κυριακή 8/12 τελευταία μέρα της Αγοράς, μετά τη Θ. Λειτουργία,  από τις 10.30 π.μ. έως 12.00 μ.μ. οι κυρίες της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης του Ναού μας, θα παραθέσουν τσάι, καφέ, νηστίσιμα βουτήματα και γλυκίσματα, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ και θα υπάρχει επίσης επίκαιρη ομιλία  και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Προσκλήσεις υπάρχουν στην είσοδο του Ναού μας από τις κυρίες της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης.

Σας περιμένουμε όλους και όλες !
                                           

                                  Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού