Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΟ ΤΥΠΟΥ STAR FC

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                     1/11/2013


Στις 31/10/2013 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Star Football Club Voulas μεγάλη σύσκεψη για τον μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης που θα διεξαχθεί  11/11/2013 και ώρα 16:00 για το φιλανθρωπικό έργο  Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης  μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδος  του  Π.Σ.Α.Π (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών)  και της ποδοσφαιρικής ομάδας UNESCO-STAR F.C που αποτελείται από βετεράνους ποδοσφαιριστές και γνωστούς καλλιτέχνες. Aνταλλάχτηκαν απόψεις και προχώρησε  ο προγραμματισμός για την οργάνωση του μεγάλου αυτού αγώνα. Μετά τον αγώνα θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στην ανωτέρω φωτογραφία, διακρίνονται τα άτομα που παρευρέθηκαν, όπως ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατήρ Γεώργιος Φειδόπουλος, ο πρόεδρος της UNESCO  Πειραιώς και νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Διευθυντής Αθλητισμού της UNESCO και Γενικώς Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας, ο διευθυντής του Αθλητικού κέντρου Star Football Club  κ. Παναγιώτης Γκουγκουλίδης καθώς και οι διευθυντές και οι συνεργάτες των πολιτισμικών και καλλιτεχνικών τομέων του Ομίλου  UNESCO:κ.κ. Σταύρος Τζώρτζος, Νία Κομπορόζου, Δημήτρης Συλιβάκης, Μάρκος Βαζαίος, Αντώνης Ξένος,Κώστας Κόκκινος, Στέλιος Μαρούλης, Γιάννης Τζουβέλης Ανθή-,Αντάσουρα Κοκκίνου, Μαρίνα Κριτσωτάκη, Πόπη Χατζηδάκη,Νίκος Τουλγέρογλου, Κατερίνα Καλαύρια και  Γιώργος Ζαντιώτης. Επίσης παρευρέθηκαν  στην εκδήλωση, οι ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου κ.Λευτέρη Πανταζή και κ.Σωτήρη Γεωργουδάκη. 
          
                                                                     ΕΚ ΤΟΥ STAR FC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή