Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τελευταία συνάντηση της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Aγίου Νεκταρίου Βούλας, για το έτος 2013.




Την Παρασκευή 27/12/2013 στις 8.15 μ.μ,. τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στο Πανόραμα της Βούλας, στα πλαίσια της νεοσύστατης Νεανικής Συνάξεως που πραγματοποιείται στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Βούλας.

   Στη συνέχεια, αφού συγκεντρωθήκαμε όσα μέλη της Συνάξεως μπορέσαμε να παραβρεθούμε σε μία διαφορετική-εορταστική  Σύναξη, αναχωρήσαμε για γνωστό Εστιατόριο της περιοχής Βλάχικά, στο Δίλοφο Βάρης και δειπνήσαμε.

 Κατά το δείπνο ο Υπεύθυνος της Συνάξεως π. Αντώνιος Χρήστου, ευλόγησε την τράπεζα και τα περισσεύματά της στο τέλος, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με όλους και γενικά συναναστραφήκαμε όλοι, σε ένα ωραίο ευχάριστο και χαλαρό κλίμα.

Στο τέλος φεύγοντας από το μαγαζί, ανανεώσαμε όλοι το ραντεβού τους, για την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, όπου θα ευλογηθεί και θα κοπεί  η καθιερωμένη Βασιλόπιτα.



            Εκ του Νεανικού Τομέα του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου  Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή