Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος, παρών στις εκδηλώσεις κατά της τσιμεντοποίησης.


Tην Κυριακή Β΄ Νηστειών 16 Μαρτίου 2014 το πρωί, ημέρα μνήμης από την Εκκλησία μας του Αγίου Γρηγορίου, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος ιερούργησε στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας, όπου και κήρυξε τον Θείον Λόγο.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη  στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού και δια της ομιλίας του εξέφρασε την έμπρακτη στήριξη του στην «ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ»  που διοργάνωσαν οι Δήμαρχοι Αλίμου, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γλυφάδας με θέμα «Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης Βουλευτές, Δήμαρχοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

          Το μήνυμα της εκδηλώσεως, η οποία  συνεχίζεται και σήμερα, είναι ότι είμαστε υπέρ της αξιοποίησης του οικοπέδου του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, αλλά αντίθετοι σε κάθε είδους προσπάθειες τσιμεντοποίησης του χώρου του πρώην Αεροδρομίου και του  Αγίου Κοσμά. ΟΧΙ άλλο τσιμέντο στην Αττική !


                                   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή