Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Eκδρομή των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ
________
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ  ΣΥΝΑΞΕΙΣ

           Αγαπητοί μας γονείς ,
   Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο Σάββατο 5 Απριλίου 2014, οι Κατηχητικές μας Συνάξεις θα πραγματοποιήσουν Εκδρομή με προορισμό τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  στην περιοχή Μαρσόρη του Δήμου Αυλώνα.     Θα αναχωρήσουμε από τον Ιερό Ναό μας στις 10.00 π.μ. μετά τη Θ. Λειτουργία και θα φύγουμε από τις Κατασκηνώσεις να πάρουμε το δρόμο τις επιστροφής στις 3.00 μ.μ. από τις Κατασκηνώσεις., υπολογίζουμε ότι γύρω στις 4.15 μ.μ. να είμαστε πίσω στο Ναό.
    Θα παρακαλέσουμε: α) Αν ήταν δυνατόν τα παιδιά να ερχόντουσαν στη Θ. Λειτουργία να κοινωνούσαν ή έστω να εκκλησιάζονταν. β) Να φροντίσετε για το φαγητό των παιδιών σας, να το έχουν σε τσάντες μαζί τους και αν μπορείτε λόγω Μεγάλης Σαρακοστής και αν δεν υπάρχει λόγος υγείας να είναι νηστίσιμο. γ) Μπορείτε εσείς ή οι παππούδες-γιαγιάδες να συνοδεύσετε τα παιδιά σας, με την προϋπόθεση να υπάρχουν θέσεις, αφού καθίσουν πρώτα στο Λεωφορείο όλα τα παιδιά και οι Κατηχητές. Σε περίπτωση που το 60άρι πούλμαν γεμίσει και θέλετε να έρθετε, μπορείτε να μας ακολουθήσετε με το αυτοκίνητό σας.
Σας περιμένουμε με Αγάπη!
Ο Υπεύθυνος Νεότητος & Φιλοπτώχου Ταμείου

π. Αντώνιος  Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή