Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

4η Προσκυνηματική Εκδρομή του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας στις 23 έως 26 / 6/ 2014


Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας
Διοργανώνει 4ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή 23-26/06/2014
ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΔΡΑΜΑΣ 
  
Τιμή: 200,00 ευρώ κατ’άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο (για γκρουπ 40 ατόμων)
Τιμή: 215,00 ευρώ κατ’άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο (για γκρουπ 35 ατόμων)
Επιβάρυνση μονόκλινου: + 90 ευρώ
         Περιλαμβάνονται:
ü Μεταφορές, περιηγήσεις, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για 4 μέρες, όπως το ενδεικτικό πρόγραμμα
ü 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ACRATHOS BEACH 4» Χαλκιδικής με πρωινό και βραδινό φαγητό.
ü Το καραβάκι για το Άγιο Όρος.

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι όπου απαιτούνται, τα μεσημεριανά γεύματα, ποτά ή αναψυκτικά στα δείπνα, άλλα γεύματα.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

23/06/2014  Ωρα 06:30’π.μ. αναχώρηση από τον Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου Βούλας με κατεύθυνση την Χαλκιδική. Στάση για προσκύνημα  στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη. Αναχώρηση. Στάση για προσκύνημα στη γυναικεία Ιερά  Μονή Παναγίας Ξενιάς στη Μαγνησία. Γεύμα στον Πλαταμώνα Πιερίας. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Κασσάνδρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

24/06/2014  Πρωινό στο ξενοδοχείο και άμεση αναχώρηση για Ουρανούπολη. 10.30 : Περίπλους του Αγίου Όρους με το καΐκι των Αγιορείτικων Γραμμών. Θα προσεγγίσουμε τις Iερές Μονές Ζωγράφου, Κασταμονίτου, Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Αγίου Παντελεήμονος (Ρώσικο), Σίμωνος Πέτρας, Γρηγορίου, Διονυσίου, Αγίου Παύλου, Νέα Σκήτη, Αγίας Αννας.Θα δούμε όλη τη Δυτική πλευρά του Αγίου Όρους, το Περιβόλι της Παναγίας. Στάση εν πλω και προσκύνηση Ιερών Λειψάνων που θα μεταφερθούν με ταχύπλοο από Μονή του Αγίου Όρους. Επιστροφή στην Ουρανούπολη. Γεύμα. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη (ανδρική) και την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου (γυναικεία). Επιστροφή στην Κασσάνδρα. Δείπνο

25/06/2013  Πρωινό στο ξενοδοχείο, Αναχώρηση. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Μεσημεριανό γεύμα. Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης και την Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος όπου θα προσκυνήσουμε τα ιερά λείψανα του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη του Ομολογητού. Επιστροφή στην Κασσάνδρα. Δείπνο.

26/06/2014  Πρωινό στο Ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Ορμύλιας και την Ι.Μ.  Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας για προσκύνημα. Αναχώρηση για Πλαταμώνα Πιερίας γεύμα. Επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεσες ολιγόλεπτες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα - βράδυ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και προκαταβολή 75 ευρώ έως 27/4/2014. Οικονομική τακτοποίηση οριστική τα υπόλοιπα 125 ευρώ έως 1/06/2014 (Υπεύθυνος π.Αντώνιος Χρήστου  τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936-312626):