Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ολοκληρώθηκε το Αντιαιρετικό Σεμινάριο της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β . Β. και Β. για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος 2013-2014.



Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, η τελευταία Σύναξη του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. για το εκκλησιαστικό έτος 2013-2014.  Ομιλητής ήταν ο Υπεύθυνος του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου και Προϊστάμενος του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας,  Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα : «Οι αρχές του Προτεσταντισμού», προβάλλοντας και σχολιάζοντας την ταινία «Λούθηρος», η οποία αποτελεί επίσημη παραγωγή της Προτεσταντικής λεγόμενης εκκλησίας.

           Όταν ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Κωνσταντίνος Βαρθολομαίος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου, ευχαρίστησε τον π. Κωνσταντίνο όχι μόνο για την  ομιλία του, αλλά και για όλη του την προσφορά  για την οργάνωση και λειτουργία του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου. Ευχαρίστησε επίσης τους ομιλητές, τον π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο και τις εθελόντριες κυρίες για τη φιλοξενία τους, τους ανθρώπους της τεχνικής υποστήριξης και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε ανελλιπώς το Σεμινάριο κάθε μήνα.

          Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, με τη βοήθεια και τη χάρη του Θεού, θα ξεκινήσει και πάλι το Αντιαιρετικό Σεμινάριο της Μητροπόλεως, το οποίο θα λειτουργήσει για δέκατη συνεχή χρονιά.


                                            Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή