Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η Εορτή λήξης του Εκκλησιαστικού παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.



Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 το απόγευμα,  πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του Εκκλησιαστικού παιδικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. «Αγία Ειρήνη»,  παρουσία του Ποιμενάρχη μας Γλυφάδας  κ. Παύλου,  του  νέου Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γεωργίου Παπανικολάου και  της  βουλευτού  Β’ Αθηνών κ. Άννας Καραμανλή.



 Την εκδήλωση προλόγισε ο Υπεύθυνος Ιερέας  του σταθμού π. Νικόλαος Καββαδίας και οι νηπιαγωγοί. Πρωταγωνιστές ήταν τα μικρά παιδιά, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από γονείς, συγγενείς και  φίλους για τη συμμετοχή τους στη γιορτή που περιελάμβανε μικρά θεατρικά σκετς, τραγούδια και ποιήματα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους και όλες για την παρουσία τους, καθώς και τον διευθυντή και τους Νηπιαγωγούς για τον κόπο τους και μοίρασε πολλά δώρα στα παιδιά.  Στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα και όλοι αποχώρησαν ευχαριστημένοι.



                         Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή