Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριο Κωνσταντέλλο, όρκισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος.


 Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., στην Δημοτική Aίθουσα Ιωνία Βούλας, δίπλα από το Δημαρχείο, τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η τελετή τελέσθηκε σε πανηγυρικό και αισιόδοξο κλίμα, σε μία κατάμεστη Αίθουσα έως έξω, από Δημότες, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, παρουσία κληρικών, πρώην Δημάρχων και Βουλευτών.

   Μετά την Ορκωμοσία, ακολούθησε η υπογραφή του πρακτικού της ορκομωσίας, από όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, πιάνουν κι’ όλας δουλειά, για την προσεχή πενταετία.

 Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών παρατάξεων και στο τέλος του νέου Δημάρχου της πόλεως. Όλοι προέταξαν το κοινό καλό και δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν γι αυτό.







   Μετά τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των Πολιτικών Συνδυασμών, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, υπογράμμισε τις τοποθετήσεις όλων και τους ζήτησε να έχουν γνώμονα το κοινό καλό του Δημότη, βγάζοντας όταν μπαίνουν σε αυτή την αίθουσα τις πολιτικές προκαταλήψεις που πιθανόν να έχει ο καθένας!  Ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο,   υγεία και δύναμη για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους για το καλό όλων και τόνισε τρεις αρετές : ΑΓΑΠΗ-ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ.

   
     Ολόκληρη η ομιλία του Σεβασμιωτάτου είναι εδώ .


             Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή