Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Eπαναλειτουργία της "Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης" του Αγίου Νεκταρίου Βούλας για 4η συνεχόμενη χρονιά.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ

________
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ  ΒΟΥΛΑΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ
Πλατεία Άλσους 1, ΤΚ. 16673, Βούλα.
Τηλ: 210 8954921 , fax: 210-8990684

    Αγαπητοί Ενορίτες και Ενορίτισσες,

  Mε την Έναρξη του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους 2014-2015, από την πρώτη Σεπτεμβρίου, επαναλειτουργεί για 4η συνεχόμενη χρονιά «Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ».

    Παρακαλούνται οι μέχρι τώρα δικαιούχοι ενορίτες μας ή όσοι ακόμα νέοι δεν έχουν καταγραφεί, να προσέλθουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 9.30 π.μ. έως τις 10.30 π.μ. να εγγραφούν και να παραλάβουν την πρώτη φετινή βοήθεια. 
  H βοήθεια που παρέχεται είναι σε εβδομαδιαία βάση από το Σάββατο 13/9 και κάθε Σάββατο, αρκεί κάποιος να μένει ή να δραστηριοποιείται μονίμως, εντός των ορίων της Ενορίας μας. 
  Έχουμε ανάγκη άμεσα στα παρακάτω είδη  :
α) Κοτόπουλα (κατεψυγμένα), β) Γάλατα εβαπορέ, γ) Αλεύρι, δ) Ζάχαρη, ε) Όσπρια (Φακές-Ρεβύθια-Φασόλια), στ) Φρυγανιές, ζ) Υλικά καθαριότητος-Υγιεινής (οδόντέκρεμες, χαρτί υγείας, σαπούνια κλπ.) και η) Λάδι. 
    Υπενθυμίζουμε επίσης τους τρόπους που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να ενισχύσει γενικότερα, αυτή την προσπάθεια της Ενορίας μας :

1.      Ανταποκρινόμενοι τακτικά, ρίχνοντας τον οβολό μας, από το υστέρημά μας, στο ειδικό κυτίου υπέρ του Φιλοπτώχου Ταμείου.
2.      Ενισχύοντας το σχετικό καλάθι από το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε όλα τα Super Market της περιοχής μας.
3.      Προσφέροντας χρηματική προσφορά υπέρ της Τράπεζας Τροφίμων, αντί Στεφάνων στις Εξόδιες Ακολουθίες ή αντί κεράσματος των Μνημοσύνων, υπέρ Αναπαύσεως των προσφιλών μας προσώπων.
4.      Προσφέροντας άμεσα τρόφιμα ή είδη καθαρισμού και πρώτης ανάγκης  στην «Τράπεζα Αγάπης» κάθε Σάββατο 9.30 π.μ. με 10.30 π.μ., Κυριακή 10.00 π.μ.   με 10.30 π.μ.  και Τετάρτη κάθε 6.30 μ.μ. με 7.00 μ.μ. το απόγευμα.
5.      Με την συμμετοχή μας και την αξιοποίηση του χρόνου μας, στην εθελοντική ομάδα «της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης», ώστε να στελεχωθεί επαρκώς και να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες αυξημένες ανάγκες.
6.      Με την συμμετοχή μας στις προσκυνηματικές εκδρομές και Εκδηλώσεις του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας, που  έχουν σκοπό την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου αλλά και της Τράπεζας Τροφίμων.
7.      Με όποιον άλλο τρόπο ή πρόταση θα μπορούσε κάποιος σοβαρά να προτείνει και δεν καλύφθηκε από τις παραπάνω είναι καλοδεχούμενη.

                        Σας περιμένουμε όλους με αγάπη !


                                      Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού.