Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΠανΟροματιστές : ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Οι Πανοραματιστές περάσαμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι της παρέας. Είτε με τουςγείτονες και φίλους μας να βλέπουμε την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ,είτε απολαμβάνοντας τη θάλασσα με τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ.
Τοφθινόπωρο ήρθε και για το Σεπτέμβριο το σύνθημά μας είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Ο στόχος μας: Μαζεύουμεχρήματα για να προσφέρουμε στο ΠΙΚΠΑ είδη πρώτης ανάγκης.

Μεαφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, μαζευόμαστετην Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 για τις δράσεις μας.

Πρώτη δράση: Περιβάλλον-Γνωρίζουμε το Πανόραμα.

Ξεκινάμε πρόγραμμα περιπάτωνστην πιο όμορφη, ίσως, περιοχή της Αθήνας. Η πρώτη βόλτα μας είναι στο παλαιό πολυβολείο. Αναχώρηση στις 09:30από το τέρμα της οδού Δαρδανελίων. Η διαδρομή είναι διάρκειας περίπου 45λεπτών, με 10΄διάλειμμα, χωρίς καμία δυσκολία. Οι Πανοραματιστές θα είναι εκείως ξεναγοί σας. Ελάτε ως οικογένεια για να γνωρίσουμε άγνωστα σε πολλούς μέρη.Ειδικά για τα παιδιά που θα έρθουν θα υπάρξει διαγωνισμός φωτογραφίας με θέματο περιβάλλον. Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν (panoramatistesvoulas@gmail.com ) ώστε να αναρτηθούν στο facebook και αυτή που θα πάρει τα περισσότερα like σε διάστημα 15 ημερών θαβραβευθεί.

Δεύτερη Δράση: Αθλητισμός στην Πλατεία τουΠανοράματος.

17.30-20.00

Ξεκινάμεμε μαθήματα πρώτων βοηθειών σε οικογένειες. Μιλάμε για την παιδική παχυσαρκία και για την άσκηση σταπαιδιά. Δείχνουμε ασκήσεις γυμναστικής με τη συμμετοχή των γονιών και τωνπαιδιών. Γιατί σαν οικογένεια περνάμεκαλύτερα.

Στη συνέχεια και με την υποστήριξη του ΠρωτέαΒούλας, της ομάδας κόσμημα της πόλης μας, διοργανώνουμε διαγωνισμό ελευθέρωνβολών. Τέσσερις κατηγορίες (αγόρια κορίτσια δημοτικού-αγόρια κορίτσια γυμνασίου,λυκείου-άνδρες-γυναίκες) και τέσσερις νικητές οι οποίοι θα βραβευθούνσυμβολικά.

Καιτελειώνουμε με μία μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δύο γειτονιών του Πανοράματος σεαγώνα μπάσκετ. Ένας αγώνας - Όλοινικητές. Οι“Λευκοί” και οι “Μπλε”. Δεχόμαστε μεταγραφές μέχρι και την ώρα του αγώνα. Προσφέρουμε για συμβόλαιο διασκέδαση και παρέα.

Τιζητάμε από εσάς;
Τοκέφι σας, τη δημιουργικοτητά σας και μία χρηματική συμβολή ανεξαρτήτως ύψουςγια όσους συμμετέχουν στις δράσεις μας ώστε να γεμίσει ο κουμπαράς που θαβρίσκεται στην πλατεία του Πανοράματος, με στόχο την ενίσχυση του ΚέντρουΑποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (πρώην ΠΙΚΠΑ) με είδη πρώτης ανάγκης. Οκουμπαράς θα ανοιχτεί αμέσως μετά το τέλος του Αγώνα Μπάσκετ... και όλοι θαείμαστε νικητές!

Γιαπληροφορίες μπορείτε να μπείτε στις σελίδες μας:
http://www.panoramatistes.gr/ & https://www.facebook.com/panoramatistes.voulas

Όσοι θέλετε ναέρθετε στην παρέα μας ή να προτείνετε οποιαδήποτε δράση στείλτε μας μήνυμα στο panoramatistesvoulas@gmail.com  και  θα έρθουμε αμέσως σε επαφήμαζί σας.

                                                                                     Οι ΠανΟραματιστές
                                                                                  Μία Δράση κάθε Μήνα