Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

O Mητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ετέλεσε τον Αγιασμό των Ακαδημιών του Αθλητικού Σωματείου Ολυμπιακού Πειραιώς, στο Star Sports Club Βoύλας.



   Με κάθε επισημότητα τελέσθηκε την Τετάρτη 17/9/2014 και ώρα 18:00  τα επίσημα εγκαίνια και η έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών του Ολυμπιακού στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του STAR SPORTS CLUB στη Βούλα, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλο.


   Στον Αγιασμό, εκτός από τους  νεαρούς  ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους, παραβρέθηκαν οι Κληρικοί π. Γεώργιος Φειδόπουλος, π. Νικόλαος Αγόρης και π. Αντώνιος Χρήστου, σύσσωμη διεύθυνση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού που είναι διεθνείς βετεράνοι ποδοσφαιριστές (κ. Πέτρος Μίχος, κ. Παναγιώτης Κελεσίδης, κ. Νίκος Βαμβακούλας, κ. Γιάννης Σιδέρης και κ. Μανώλης Καπίρης), ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων και Αθλητικών Σωματείων.


    Τον Γενικό Συντονισμό της Εκδηλώσεως την είχε ο γνωστός Βετεράνος Ποδοσφαιριστής κ. Αντώνιος Γλύκας.

   Ο Σεβασμιώτατος μετά την τελετή, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους σκοπούς του Σωματείου και με την γνώριμη σφυρίχτρα του, έδωσε με τον καλύτερο τρόπο, τον παλμό για το αθλητικό μέρος που ακολούθησε και την τιμητική διάκριση προς τους προπονητές  των Ακαδημιών του Ολυμπιακού ,εκ μέρους του Προπονητικού Κέντρου Star F.C.



                              Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή