Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παρέλαση και τιμή για την 28η Οκτωβρίου του 1940, στις Κατηχητικές Συνάξεις του ΚΑΑΠ Βούλας.


 Τη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στις 6.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση της Κατηχητικής Συνάξεως για φέτος, στο Κατηχητικό που λειτουργεί εντός του ΚΑΑΠ Βούλας, για τα παιδιά που ζουν εκεί.

 Πριν ξεκινήσει επίσημα το μάθημα, στο προαύλιο του Ιδρύματος συγκεντρωθήκαμε από τους θαλάμους και τελέσαμε επιμνημόσυνη δέηση για όλους τους πεσόντες ήρωες που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. 

  Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ψάλθηκε από όλους ο Εθνικός Ύμνος. Ακολούθησε, όπως κάθε χρόνο η παρέλαση με χαρά και καμάρι, όπου παρελάσαμε για αρκετή ώρα στους χώρους του Ιδρύματος, αλλάζοντας σε τακτά διαστήματα τους σημαιοφόρους, ώστε να κρατήσουν την Ελληνική Σημαία όλα τα παιδιά.



   Μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο, περάσαμε στην αίθουσα όπου ο Υπεύθυνος Ιερέας του Ιδρύματος π. Αντώνιος Χρήστου ανέπτυξε το μάθημα της  ημέρας για τον βίο του Αγίου Δημητρίου δίνοντας και μία σχετική ζωγραφιά όπου ζωγράφισαν τα παιδιά.

 Στο τέλος παίξαμε το παιχνίδι των ερωτήσεων, με ερωτήσεις μέσα το μάθημα και ολοκληρώσαμε με κέρασμα για όλα τα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρθηκαν από τους εθελοντές μας και καπέλα ως δώρο, για τις κρύες μέρες του Χειμώνα.




                 Εκ της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή