Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Προσκύνημα στην Ι.Μ. Εισοδίων Θεοτόκου Ωρωπού πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, για το μήνα Νοέμβριο.


Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, δια του Φιλοπτώχου Ταμείου του, πραγματοποίησε στις  26 Νοεμβρίου 2014 Εσπερινή Προσκυνηματική Εκδρομή  στην Ι.Μ. Εισοδίων Θεοτόκου Ωρωπού.   Οι 63 συμμετέχοντες στην Εκδρομή είχαν την ευκαιρία να ωφεληθούν και να ανανεωθούν πνευματικά, λαμβάνοντας την ευλογία της Παναγίας μας αλλά και των άλλων Ιερών Εικονισμάτων που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή.

Το πρόγραμμα του προσκυνήματος είχε ως εξής : Αναχωρήσαμε στις 3.00 μ.μ. από την Ενορία μας  και φτάσαμε περίπου στις 4.30 μ.μ. στο Μοναστήρι.

Μπαίνοντας στη κυρία Μονή η ιερότητα αλλά και η καθαρότητα του χώρου με ένα βλέμμα και μόνο του προσκυνητή είναι προφανής. Εισήλθαμε στο Καθολικό όπου τελέσαμε την Ακολουθία του Εσπερινού και της Αρτοκλασίας.

Μετά την Ακολουθία, αφού λάβαμε τον ευλογημένο Άρτο, ξεναγηθήκαμε στους ιερούς χώρους της Μονής. Μετά ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα για όλους τους προσκυνητές στο Αρχονταρίκι της Μονής.

Μετά το κέρασμα στο Αρχονταρίκι επισκεφθήκαμε την πλούσια Έκθεση και ψωνίσαμε.

Στις 6.15 μ.μ.  πήραμε το δρόμο της επιστροφής  και στις 8.15μ.μ. φτάσαμε στον Ιερό Ναό μας όλοι ανανεωμένοι πνευματικά.
 Το επόμενο προσκύνημα της Ενορίας μας και το τελευταίο για το έτος 2014, θα είναι για το Ιερά Μονή  Τιμίου Προδρόμου Μακρινού στα Μέγαρα, τη Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2014. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση γι’ αυτό.



            Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή