Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Ποιμενάρχη μας στο Δήμο Γλυφάδας





Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου μας. Η ακολουθία ευλογίας της πρωτοχρονιάτικης πίτας τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Βαρκίζης κ.κ. Παύλο.

Το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι της Γλυφάδας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Τάσος Ταστάνης, Αθηνά Λιγνού, Σωτήρης Βοργιάς, Σταύρος Τάσσος και Στέλιος Δίβαρης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και δεκάδες δημότες.


Ο Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος έδωσε ευχές «για μια χρονιά ειρηνική και χαρούμενη, με την ελπίδα και την πίστη ότι θα πορευτούμε στο έτος τούτο καλύτερα από τα προηγούμενα».

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε το δημοτικό συμβούλιο, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές της πόλης για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν το 2014 και ευχήθηκε να συνεχίσουν στο ίδιο πνεύμα σύνθεσης και συναίνεσης και το νέο έτος.

«Το 2015 είναι μια χρονιά μεγάλων αποφάσεων. Ας ελπίσουμε ότι οι αποφάσεις αυτές θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας», τόνισε ο κ. Παπανικολάου. «Εύχομαι κάθε σπιτικό στην πόλη μας και παντού να έχει μόνο χαμόγελα το 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή