Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η Κοπή Βασιλόπιτας της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


 Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνάντηση της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Aγίου Νεκταρίου Βούλας, για το νέο έτος 2015 μ. Χ..

To θέμα της Συναντήσεως για τη πρώτη συνάντηση εντός του νέου χρόνου, ήταν για την αξία του χρόνου στη πνευματική πορεία του Ορθόδοξου Χριστιανού, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα.

Ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ.



 Στο τέλος της Συνάντησης μετά την ομιλία, ευλογήθηκε και κόπηκε η Βασιλόπιτα  με ανάλογες ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά προς όλους, από τον Υπεύθυνο Συντονιστή  της Συνάξεως π. Αντώνιο Χρήστου.
Στη συνέχεια δόθηκε ευλογία από ένα κομμάτι σε όλους και αφού δεν βρέθηκε με την πρώτη το φλουρί δόθηκε και δεύτερο.    Το φλουρί βρέθηκε με την δεύτερη προσπάθεια, στο κομμάτι του Αντώνη Δεληολάνη ο οποίος σημειωτέον, επιμελήθηκε και προσέφερε δωρεάν τη Βασιλόπιτα από την επιχείρησή του. Ως ευλογία έλαβε μία εικόνα των Προστατών Αγιών του Ιερού μας Ναού.


                                       Εκ του Νεανικού Τομέα του Ι. Ναού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή