Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

H Κοπή της Βασιλόπιτας στη Κατηχητική Σύναξη του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας για το έτος 2015 μ. Χ.


Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στις 6.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η πρώτη Κατηχητική Σύναξη στο Ίδρυμα του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, για το νέο έτος του 2015.

Στην αρχή  έγινε η προσευχή και το μάθημα κανονικά, αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή ζωγραφίζοντας και την σχετική εικόνα του. Στη συνεχεία τελέσθηκε η Ακολουθία της Ευλογίας της Βασιλόπιτας, από τον Υπεύθυνο Ιερέα του Ιδρύματος π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος ευχήθηκε σε  όλα τα παιδιά  καλή,  ευλογημένη και καρποφόρα πνευματικά χρονιά.

Μετά έγινε η διανομή των κομματιών σε  κάθε παιδί.

Το φλουρί δεν βρέθηκε σε συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά στην άκρη κοντά στη ζελατίνα, οπότε κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί ότι του έλαχε το κομμάτι φέτος.

Μετά του τέλους του μαθήματος, τα παιδιά οδηγήθηκα στους θαλάμους τους, ανανεώνοντας  το ραντεβού τους για την επόμενη Παρασκευή στην 2η Κατηχητική Σύναξη για το 2015 μ. Χ. .

              Εκ του Ι. Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού Κ.Α.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή